Tecău și Rojer, învinși în semifinale la Rotterdam

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Tenis / Circuitul ATP

Tecău și Rojer, învinși în semifinale la Rotterdam

Sport 14 Februarie 2016 / 18:39 320 accesări
Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au pierdut șansa de a-și apăra trofeul la Rotterdam

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au pierdut șansa de a-și apăra trofeul la Rotterdam

Perechea alcătuită din constănțeanul Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer a ratat calificarea în finala probei de dublu la turneul ATP de la Rotterdam, dotat cu premii în valoare totală de 1.597.155 euro. Cei doi, care trecuseră în sferturi de cuplul format din Gilles Muller (Luxemburg) și Nenad Zimonjic (Serbia), cu scorul de 6-3, 6-3, au cedat în semifinale în disputa cu dublul alcătuit din germanul Philipp Petzschner și austriacul Alexander Peya, cu scorul de 7-6 (7/5), 3-6, 11-9. Tecău și Rojer, care câștigaseră trofeul la ediția precedentă, au condus cu 9-6 în super tie-break, dar au ratat trei mingi de meci. Pentru performanța înregistrată la Rotterdam, cei doi vor primi un cec în valoare de 24.420 euro și 180 de puncte ATP.

Tot în semifinalele probei de dublu, dar la turneul challenger de la Santo Domingo, dotat cu premii totale de 75.000 de dolari, a pierdut și Victor Hănescu, care a făcut pereche cu americanul James Cerretani. Cei doi au cedat în fața cuplului spaniol alcătuit din Roberto Carballes Baena și Oriol Roca Batalla. Pentru prezența în penultimul act al întrecerii, cei doi vor primi un cec de 960 de dolari și 18 puncte ATP.

EȘEC SURPRINZĂTOR PENTRU NADAL

Fostul lider mondial Rafael Nadal, actualmente pe locul 5 ATP, a pierdut surprinzător în semifinalele turneului de la Buenos Aires (Argentina), dotat cu premii în valoare totală de 523.470 de dolari. Spaniolul, cap de serie nr. 1, a fost învins de austriacul Dominic Thiem, locul 19 ATP, în vârstă de 22 de ani, cel mai tânăr jucător din top 20 mondial, cu scorul de 6-4, 4-6, 7-6 (7/4). În finală, Thiem va întâlni un alt tenismen iberic, Nicolas Almagro, locul 72 ATP, care a produs și el o surpriză în semifinală, trecând de compatriotul său David Ferrer, locul 6 ATP și cap de serie nr. 2, cu 6-4, 1-6, 6-3.

Citește și:

Tecău și Mergea, în sferturi la Rotterdam

Tecău și Rojer, principali favoriți la Rotterdam

Rafael Nadal, primit de președintele Argentinei

Taguri articol
TenisTurneuTecăuATPDubluHănescu


12
Pagina a fost generata in 0.3364 secunde