Tecău şi Rojer s-au calificat în sferturile de finală ale turneului de la Barcelona

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Tecău şi Rojer s-au calificat în sferturile de finală ale turneului de la Barcelona

25 Aprilie 2017 / 20:43 2489 accesări

Perechea formată din Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer s-a calificat, marţi, în sferturile de finală ale turneului ATP 500 de la Barcelona, desfăşurat pe zgură şi dotat cu premii în valoare de 2.324.905 euro.

Tecău şi partenerul său au câştigat, în primul tur, scor 6-4, 6-2, împotriva cuplului spaniol, venit din calificări, Jaume Munar/Albert Ramos-Vinolas, în 56 de minute de joc.

De-a lungul partidei, Tecău şi Rojer au servit trei aşi, au comis două duble greşeli, iar procentajul de reuşită la serviciu a fost de 88 la sută cu prima minge şi 31 la sută cu cea de-a doua. Cei doi au avut opt şanse de break, dintre care au concretizat patru şi şi-au cedat serviciul o singură dată, din două posibilităţi ale adversarilor.

În sferturi, Tecău şi Rojer vor evolua împotriva perechii câştigătoare dintre Feliciano Lopez/Marc Lopez (Spania) şi Lukasz Kubot/Mischa Zverev (Polonia/Germania).

Prezenţa în sferturile de finală ale turneului de la Barcelona este recompensată cu 90 de puncte în ierarhia de dublu şi 19.000 de euro.12
Pagina a fost generata in 0.1709 secunde