Telecabina de la Bâlea Lac este în continuare defectă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Telecabina de la Bâlea Lac este în continuare defectă

21 Ianuarie 2016 / 13:18 470 accesări

Telecabina de la Bâlea Lac este în continuare defectă, echipele de intervenție lucrând, joi, la remedierea defecțiunii, iar inspectori ISCIR sunt așteptați să verifice și ei sistemul, în încercarea de a porni singurul mijloc de transport cu care se poate ajunge la peste 2.000 de metri altitudine.

Purtătorul de cuvânt al firmei care administrează telecabina de la Bâlea Lac, Lidia Bădilă, a declarat, joi, că echipele de intervenție nu au reușit remedierea defecțiunii.

"Încă se lucrează la sistem. Cu siguranță, în cursul zilei de joi această defecțiune nu va fi remediată. Așteptăm ca inspectori ISCIR (Inspecţia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune şi Instalaţiilor de Ridicat - n.r.) să urce la Bâlea pentru a evalua situația", a declarat Lidia Bădilă.

Potrivit acesteia, rezervările la Hotelul de Gheață și la cabana administrată de firmă au fost anulate pentru acest sfârșit de săptămână.

"Toate rezervările au fost anulate și au fost amânate pentru luna februarie. În funcție de cum evoluează situația, luăm în calcul și anularea tuturor rezervărilor până la finalul lunii ianuarie", a afirmat Bădilă.

Telecabina este, în această perioadă a anului, singura modalitate de a ajuns la peste 2.000 de metri altitudine, la Bâlea Lac.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.163 secunde