Temperaturi care ajung până la 31 de grade în acest weekend

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Temperaturi care ajung până la 31 de grade în acest weekend
Vremea 28 Septembrie 2019 / 08:43 1600 accesări 0 comentarii

Meteorologii anunţă un weekend foarte călduros pentru partea de sud a ţării, cu temperaturi ce vor ajunge chiar şi la 31 de grade în extremitatea sudică. Pe de altă parte, în nord vor fi 22 de grade.

„În acest weekend, vremea se ameliorează semnificativ, se încălzeşte treptat, astfel încât va fi deosebit de cald în partea de sud şi de est a teritoriului, cu temperaturi maxime ce vor atinge sâmbătă 27-28 de grade, în sud, iar duminică 29 chiar şi 31 de grade în extremitatea de sud, în Lunca Dunării. În această perioadă, în partea de sud ar trebui să înregistrăm cel mult 23 - 24 de grade”, a declarat, Alina Şerban, meteorolog de serviciu în cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

Pe de altă parte, în celelalte regiuni, temperaturile vor fi de 22 de grade în nordul şi centrul ţării, până spre 24-25, iar în regiunile vestice.

„În Capitală, sâmbătă vor fi 27 de grade, iar duminică 29 de grade, dar noaptea vor fi valori de 10 grade la periferie, şi 13 grade în centru”, a mai precizat Alina Şerban.

Din aceeaşi secţiune
Vezi mai multe ştiri


Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1428 secunde