Temperaturi normale pentru această perioadă. Cum va fi în weekend

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
PROGNOZA METEO Temperaturi normale pentru această perioadă. Cum va fi în weekend
Vremea 14 Martie 2019 / 15:31 1892 accesări 0 comentarii

Vremea va fi în continuare apropiată de normal din punct de vedere termic. Cerul va avea înnorări și temporar se vor semnala precipitații slabe în anumite zone.

PROGNOZA METEO VINERI

ÎN ŢARĂ, vremea va fi în continuare apropiată de normal din punct de vedere termic. Cerul va avea înnorări și temporar se vor semnala precipitații slabe în regiunile intracarpatice și în zona montană, iar pe arii restrânse, în special în prima parte a zilei și în cele sud-estice. Acestea vor fi sub formă de ploaie în zonele joase de relief și mixte la munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte și în vest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 și 15 grade, iar cele minime se vor situa, în general, între -3 și 5 grade. LA BUCUREŞTI, va fi în continuare normală termic. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai accentuate în primele ore ale zilei, când vor fi condiții de ploaie slabă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 10...11 grade, iar cea minimă de 0...2 grade.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ

Vremea se va încălzi, devenind caldă pentru această dată în regiunile sudice și estice. Cerul va avea înnorări temporar accentuate în jumătatea nordică a țării, unde va ploua local, iar în rest va fi variabil și ploile se vor semnala pe arii restrânse. La munte precipitațiile vor fi mixte. Vântul va avea intensificări la munte și, la cote mai reduse, în celelalte regiuni. Temperaturile maxime se vor situa între 6 și 16 grade, ușor mai ridicate, spre 18...19 grade, în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse între -2 și 8 grade. Noaptea, izolat, vor fi condiții de ceață. LA BUCUREŞTI, va deveni caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va avea unele intensificări ziua. Temperatura maximă va fi de 14...15 grade, iar cea minimă de 3...4 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ

Vremea va continua să se încălzească în toată țara, devenind deosebit de caldă pentru această dată în toate regiunile, dar mai ales în cele sudice și vestice. Cerul va fi variabil și doar cu totul izolat vor fi condiții de precipitații slabe, mai ales la munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte și, trecător, în vest și sud-est. Temperaturile maxime se vor situa între 10 și 22 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 0 și 10 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, spre -4 grade. Izolat, dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceață. LA BUCUREŞTI, vremea va continua să se încălzească, devenind deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 19 grade, iar cea minimă va fi de 5...6 grade.

TENDINŢA EVOLUŢIEI VREMII PENTRU INTERVALUL 18.03.2019 ORA 08.00 - 21.03.2019 ORA 08.00: vremea se va menține caldă în primele două zile, apoi se va răci. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi mai ridicată în vestul, centrul și nordul țării, iar spre sfârșitul intervalului în sud și sud-est. În capitală, vremea se va menține caldă în primele două zile, apoi se va răci. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi mai ridicată spre sfârșitul intervalului.

Taguri articol
Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.2363 secunde