Tentativă de ATENTAT la Turnul Eiffel.

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Tentativă de ATENTAT la Turnul Eiffel.
Externe 06 August 2017 / 11:03 706 accesări 0 comentarii

Un bărbat înamat și care a vrut să forțeze cordoanele de securitate de la Turnul Eiffel din Paris a fost arestat, sâmbătă seara.

Incidentul de securitate a avut loc sâmbătă seara, către ora 23.30, a anunţat Societatea de exploatare a obiectivului (SETE), într-un comunicat difuzat duminică, transmite AFP, preluată de Agerpres. Bărbatul înarmat a fost „foarte rapid imobilizat şi arestat”, se mai arată în comunicat. Nici potențialul atentator și nici personalul de pază nu au tras cu armele și nimeni nu a fost rănit. Bărbatul cu arma era singur și nu se cunosc, deocamdată, motivaţiile sau circumstanţele tentativei sale de forțare a dispozitivului de securitate al Turnului Eiffel, potrivit aceleiași surse. Turnul, care în cursul serii de sâmbătă arbora culorilor clubului de fotbal PSG, pentru a saluta sosirea jucătorului brazilian Neymar, primeşte vizitatori în fiecare zi a anului şi îşi închide porţile la ora locală 00.45 (22.45 GMT).

„Forţele de poliţie prezente au procedat la o verificare completă a locului şi au cerut evacuarea sa către ora 00.30”, cu un sfert de oră mai devreme decât în mod obişnuit, se mai arată în comunicat.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.3257 secunde