Teodor Meleşcanu și alți disidenţi din ALDE s-au înscris în Forţa Naţională

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Teodor Meleşcanu și alți disidenţi din ALDE s-au înscris în Forţa Naţională
Politică 18 Octombrie 2019 / 17:15 438 accesări 2 comentarii

Preşedintele Senatului Teodor Meleşcanu s-a înscris, vineri, în Forţa Naţională, potrivit unui mesaj postat de către acesta pe Facebook. La acest proiect iniţiat de Remus Borza s-au alăturat recent mai mulţi parlamentari, precum Graţiela Gavrilescu, Ion Cupă sau Alexandru Băişanu.

„Astăzi m-am înscris în platforma Forţa Naţională, cu convingerea că experienţa şi spiritul de echilibru pe care le am vor contribui la modernizarea României şi la reforma marilor sisteme publice, la întărirea coeziunii sociale şi a stabilităţii politice în interesul tuturor românilor. Ca diplomat, susţin parcursul European şi Atlantic al României, parteneriatele strategice şi relansarea relaţiilor cu toate statele, nu numai din Europa ci şi din Asia, Africa şi America Latină. Apreciez în mod deosebit contribuţia diasporei româneşti din Europa şi din lume, ca factor civilizator şi de progres economic, social şi cultural”,a scris Teodor Meleşcanu, pe Facebook.

El a adăugat că proiectul la acre s-a alăturat va deveni curând o alternativă la partidele tradiţionale.

„Sunt convins că noul proiect politic la care am aderat va deveni în curând o alternativă la partidele tradiţionale şi un proiect identitar al tuturor românilor care vor să trăiască într-o Românie civilizată, europeană şi prosperă”,a subliniat Meleşcanu.

Deputatul independent Remus Borza a anunţat, pe 9 octombrie, constituirea unui nou grup parlamentar, Forţa Naţională. din care vor face parte 15 parlamentari, ”oameni responsabili, care, pentru stabilitatea şi bunăstarea României, îşi doresc ca Guvernul actual să îşi continue mandatul până în 2020”.

Deputatul Graţiela Gavrilescu, exclusă din ALDE pentru că a acceptat să fie propusă în Guvern după ce partidul lui Călin Popescu Tăriceanu a decis ieşirea de la guvernare, că se va alătura formaţiunii „Forţa Naţională”.

Totodată, deputaţii Ion Cupă şi Alexandru Băişanu, foşti membri ai ALDE au anunţat că vor să facă parte din noul grup parlamentar „Forţa Naţională”, despre care a vorbit deputatul independent Remus Borza.

Şi deputatul Marian Cuşca a precizat că „Forţa Naţională” este alternativa de care românii au nevoie, adăugând că se va implica cu toată energia pentru redobândirea mândriei de a fi român şi pentru dezvoltarea ţării.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1608 secunde