TEORIA CONSPIRAȚIEI?! Un „Soros“ al meteorologiei ar provoca vremea extremă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

TEORIA CONSPIRAȚIEI?! Un „Soros“ al meteorologiei ar provoca vremea extremă

Vremea 23 Martie 2018 / 20:29 967 accesări

Un consilier municipal din Washington a publicat un filmuleţ în care spune că membri ai Casei Rothschild manipulează vremea pentru a face profit, conform antena3.ro. "Trebuie să fim atenţi la (…) manipularea vremii. Suntem un oraş al rezistenţei. Este un model fondat de Rothschild, care controlează clima pentru a cauza catastrofe naturale, scopul fiind de a le finanţa şi de a deveni proprietari de oraşe“, a spus consilierul într-un filmuleţ pe care l-a publicat online la începutul acestei săptămâni, scrie Adevărul.

Această insinuare i-a adus numeroase critici, mai ales din partea comunităţii evreieşti din Statele Unite. Ulterior, Trayvon White şi-a prezentat scuze. „Comunitatea evreiască este aliatul meu în lupta pe care o duc pentru ajutorarea oamenilor. Intenţia mea nu a fost antisemită“, s-a apărat alesul local, citat de slate.fr.

Potrivit Washington Post, teoriile conspiraţiei despre legăturile dintre Rothschild şi climă circulă de mai mulţi ani pe Internet, dar s-au accelerat din 2011, când membri ai acestei familii puternice în lumea finanţelor au devenit acţionarii canalului meteo Weather Central.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1862 secunde