Ţepe mari la Constanţa. Aţi cumpărat în ultima vreme materiale de construcţii?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ţepe mari la Constanţa. Aţi cumpărat în ultima vreme materiale de construcţii?

Eveniment 24 Aprilie 2019 / 11:30 2372 accesări

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din Constanța au prins în flagrant delict, pe raza municipiului Constanța, doi bărbați, de 25, respectiv 33 de ani, bănuiți de comiterea unor infracțiuni de înșelăciune și fals material în înscrisuri oficiale.

În urma depistării în flagrant, polițiștii de investigare a criminalității economice, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, au pus în executare 3 mandate de percheziție, în Constanța și București,la domiciliile celor doi. Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada martie - aprilie a.c., unul dintre bărbați ar fi postat anunţuri în mediul online, folosindu-se de datele reale ale unor societăţi comerciale de profil, cu privire la vânzarea de materiale de construcţii, precum oţel beton şi plasă sudată. Astfel, ar fi reușit să inducă în eroare 4 persoane, care, în vederea unor viitoare achiziţii de asemenea materiale de construcţii, ar fi achitat prin virament bancar, în avans, în baza unor facturi proforme emise în fals, 64.200 de lei.

După încasarea banilor în contul personal al bărbatului, acesta obişnuia să îşi închidă telefonul de contact, materialele de construcții nefiind livrate niciunui compărător. Banii erau ulterior retrași, de la bancomate din Bucureşti, de către complicele său. Cei doi bărbați au fost reținuți pe bază de ordonanță, urmând ca astăzi să fie prezentaţi procurorului de caz cu propuneri corespunzătoare. Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operaţiuni Speciale din Poliția Română.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1412 secunde