Testează cele mai noi tehnologii în domeniul telecom. Se poate în Constanța!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
UPC România, parte a grupului Liberty Global Testează cele mai noi tehnologii în domeniul telecom. Se poate în Constanța!
Tehnologie 07 August 2018 / 17:10 1819 accesări

Dacă te atrage tehnologia și ai visat mereu să testezi cele mai noi echipamente din domeniul telecomunicațiilor, ai acum cele mai mari motive de bucurie. UPC România, parte a grupului Liberty Global, cea mai mare companie internaţională de comunicaţii prin cablu, a redeschis magazinul din Bulevardul Aurel Vlaicu Nr. 3 (zona KM 4-5). Spre deosebire de alte magazine de gen, acesta nu este doar un spațiu anost, în care vii și îți plătești facturile sau îți pierzi timpul stând de vorbă cu vreun angajat disperat să îți vândă lucruri de care nu ai nevoie. Magazinul a fost reamenajat în concordanță cu noul concept promovat de UPC, care se ghidează după motto-ul: „Bucură-te de fiecare moment”. Ce înseamnă asta? Odată intrat în noul magazin foarte spațios, prietenos, colorat și luminos, echipa de consilieri te întâmpină cu zâmbetul pe buze și are grijă să te bucuri de fiecare secundă petrecută acolo. Experiența contează mult. De aceea, ai la dispoziție mai multe echipamente de ultimă oră din domeniul telecomunicațiilor, de la TV la internet. Poți testa noile tehnologii chiar în showroom, fără nicio obligație. „Noile magazine se bazează foarte mult pe partea de tehnologie. Avem o zonă demo foarte bine dezvoltată, cu care încercăm să aducem clienții în centrul acțiunilor noastre. Avem tehnologie nouă, iar zona demo este foarte importantă pentru că arată clienților ce servicii le punem la dispoziție”, a declarat directorul Naţional de vânzări UPC România, Cozmin Manoli.

MAGAZINUL ÎN CARE TE SIMȚI CA ACASĂ

Practic, clienţii au la dispoziţie două televizoare full HD, unde pot fi testate serviciile de televiziune digitală HD, cu ajutorul media-box-ului de ultimă generaţie HORIZON. Magazinul dispune şi de o zonă demo internet, unde clienţii pot testa modem-ul CONNECT BOX cu viteze superioare de internet, de până la 500 Mbps. Magazinul UPC le oferă totodată clienţilor posibilitatea de a se conecta gratuit la internet, prin Wi-Fi. Iar dacă vii doar să-ți plătești facturile, în loc de cozile extrem de enervante, te întâmpină o zonă dedicată pentru așteptare în care te simți ca acasă. Mai mult, graţie sistemului tehnic de administrare a timpului de aşteptare, traseul clienţilor în magazin va fi mult îmbunătăţit, iar perioada de aşteptare considerabil redusă. Sistemul funcţionează pe bază de numere de ordine, tip bonuri, pe care clientul le extrage dintr-un dispozitiv ce va fi poziţionat în zilele următoare la intrarea în magazin. „Este al doilea magazin în concordanță cu noul concept din Constanța. Am început anul trecut cu un rebranding în toată țara. Până acum, avem 24 de magazine, dintre care 14 anul acesta. Urmează încă două. Este foarte important că aceste magazine aduc multă bucurie clienților noștri. De altfel, motto-ul nostru este „Bucură-te de fiecare moment” și suntem mândri de faptul că avem cei mai buni consilieri care ajută clienții să aibă cea mai bună tehnologie”, a mai declarat Manoli. În toamna anului trecut, UPC România a inaugurat primul magazin din Constanța cu noul design, în Strada Ștefan cel Mare, Nr. 94. Procesul de modernizare şi reamenajare a magazinelor UPC din întreaga țară a continuat pe parcursul acestui an. Consilierii din magazin sunt la dispoziţia vizitatorilor cu detalii referitoare la serviciile UPC şi informaţii personalizate de luni până vineri între orele 9 - 18. Magazinul se află pe bd Aurel Vlaicu nr. 3, bl D2, zona podului de la Doraly.12
Pagina a fost generata in 0.1211 secunde