TEZAUR - creditare sigură și avantajoasă prin amanet de acasă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

TEZAUR - creditare sigură și avantajoasă prin amanet de acasă

22 Octombrie 2021 / 07:30 110 accesări

În România, cererea de servicii de amanet nu a scăzut în ultimii doi ani, în pofida pandemiei de coronavirus. Probabil acest lucru se datorează faptului că oamenii au nevoie de bani pentru tratamente medicale, pentru plata datoriilor și rezolvarea unor probleme financiare.

Dacă ești în dificultate și cauți un împrumut rapid pentru urgențe – reparația mașinii, plata unor facturi, achiziționarea de medicamente, reamenajarea locuinței – TEZAUR este aliatul tău la nevoie.

TEZAUR Investment Group deține peste 50 de agenții deschise în București, are peste 120 de specialiști în domeniu (în evaluarea corectă a bunurilor din aur pentru amanet), peste 11 ani experiență pe piața serviciilor financiare și face parte din cel mai important grup financiar nonbancar din capitală – Grupul TEZAUR.

TEZAUR a lansat primul serviciu online de creditare cu garanții din aur din țara noastră: TEZAUR Amanet de Acasă, prin care ajută în prezent la susținerea și modernizarea acestei industrii. Până în prezent, sute de mii de clienți din capitală au apelat la serviciile sale de amanet pentru a obține bani rapid, pentru a-și rezolva dificultățile financiare. Noul serviciu oferit de TEZAUR, Amanet de acasă ce constă în amanetarea online a bijuteriilor din aur și bijuteriilor cu diamante, oferă clienților din toată țara, nu doar din București, o noua experiență de amanet, totul online, din confortul casei, foarte simplă, avantajoasă și rapidă.

Casa de amanet online TEZAUR acordă împrumuturi pe bază de garanții din aur cu banii direct pe card și oferă mult mai multe avantaje, pe care nu le au băncile sau alte instituții financiare:

  • Împrumuturile sunt garantate de bijuterii din aur, bijuterii cu diamante și alte obiecte din aur;
  • Predarea obiectelor de valoare, cunoscute sub numele de gaj, către agenția de amanet se face rapid și simplu, fără a fi nevoie să te deplasezi la sediul unei sucursale a agenției din oraș;
  • Poți alege ziua și ora când dorești să fie preluate bunurile pentru amanet și astfel ele vor fi preluate gratuit de la adresa ta și transportate prin firma de curierat parteneră;
  • Bunurile pe care vrei să le amanetezi vor fi păstrate în siguranță, într-un loc securizat al agenției TEZAUR;
  • Pentru împrumut nu trebuie documente financiare sau explicații cu privire la motivele împrumutului în bani;
  • La TEZAUR primești cel mai bun preț și comision de pe piața de amanet, pentru bijuteriile din aur lăsate drept garanție;
  • După ce accepți oferta trimisă de agenție prin email, vei primi banii rapid, direct în contul bancar.

Pentru a beneficia de toate avantajele serviciului amanet de acasă TEZAUR, trebuie să-ți deschizi un cont pe site-ul casei de amanet, în care să furnizezi câteva date, ce includ: numele și prenumele, numărul de telefon, adresa email, adresa pentru ridicarea bunurilor ce vor fi amanetate și datele referitoare la contul IBAN în care vor fi virați banii.

În acest cont de client creat pe site, ai posibilitatea de a-ți vedea toate contractele pe computer sau pe smartphone, de a le gestiona rapid și de a le prelungi cu doar un click. De asemenea, poți achita parțial sau integral un contract sau mai multe, prin plata cu cardul online, poți vedea dacă poți împrumuta și alți bani, ai posibilitatea de a verifica comisionul datorat și achita parțial sau integral împrumutul prin cardul online sau folosind banii disponibili din alte contracte.

La TEZAUR poți rambursa împrumutul total și păstra apoi bunurile gratuit în siguranță în seiful agenție pentru a putea face un nou împrumut atunci când ai nevoie de bani. Dacă vrei alt împrumut, îl poți obține cu un singur click, iar suma îți va fi virată imediat în cont.

În perioada 01-31 Octombrie 2021, clienții care vor încheia contracte prin amanet online beneficiază de următoarele avantaje: un preț mai mare la gramul de aur, transport gratuit, asigurarea bunurilor și un VOUCHER cadou cu 10% extra reducere la achiziționarea de bijuterii din aur de pe site-ul www.tezaurshop.ro.

Bijuteriile din aur sunt obiectele pe care majoritatea oamenilor aleg să le valorifice prin amanetarea lor. Totuși, unii decid să vândă anumite bijuterii din aur de care nu mai au nevoie, pentru a face rost de bani. Dacă ai bijuterii vechi din aur care nu-ți mai plac și pe care vrei să le înlocuiești cu altele noi, la TEZAUR ai posibilitatea de a le vinde la cel mai bun preț din piață si cu suma obținută să achiziționezi bijuterii noi. De asemenea, in agențiile TEZAUR poți obține bani rapid și din vânzarea obiectelor de aur pe care nu le folosești, indiferent de starea lor, in baza unui contract de o zi.

Indiferent de starea bijuteriilor, fie ca sunt bijuterii vechi sau bijuterii deteriorate, acestea pot fi vândute în agențiile TEZAUR. Specialiștii evaluează corect aurul în funcție de gramaj și puritate (14K, 18K, 22K) și oferă un preț competitiv.

Pe lângă serviciile de amanet, TEZAUR le oferă clienților săi și servicii de vânzare de bijuterii din aur și bijuterii cu diamante și servicii de schimb valutar.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.6077 secunde