Thalia suferă de boala Lyme

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Thalia suferă de boala Lyme
Monden 23 Ianuarie 2013 / 00:00 1300 accesări 0 comentarii

Actriţa mexicană Thalia, supranumită regina telenovelelor, a fost la un pas de moarte, după ce a fost diagnosticată cu boala Lyme, în anul 2007, o boală infecţioasă, produsă de o bacterie şi transmisă prin înţepătura unei căpuşe. După ce a urmat un tratament puternic, Thalia a început să se refacă, însă în orice moment, simptomele bolii ar putea recidiva, aşa că urmează o alimentaţie supravegheată şi un regim de viaţă strict, din care a eliminat stresul. Aşa se explică şi faptul că a cam renunţat la carieră, dedicându-se vieţii de familie. ”Am simţit că viaţa mea se scurge. Am uitat de bani, de faimă, de succes. Fără sănătate, nu ai nimic. M-am simţit mizerabil. Părul îmi cădea, pielea mi se usca. Luam 30 de pastile pe zi”, a povestit Thalia într-o emisiune.

Thalia, pe numele său întreg Ariadna Thalia Sodi Miranda, este o cântăreaţă şi actriţă mexicană de succes, câştigătoarea a numeroase premii Grammy Latino şi Billboard Latino, dar şi o femeie de afaceri de succes, designer de modă, fotomodel şi editor de revistă.

Taguri articol
Loading...
loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.199 secunde