The Rolling Stones vor lansa un album complet nou pe 6 septembrie

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

The Rolling Stones vor lansa un album complet nou pe 6 septembrie

Divertisment 02 Septembrie 2023 / 13:33 653 accesări

Formația a postat rețele de socializare mesajul “O nouă eră a The Rolling Stones, la nivel mondial, pe 6 septembrie”. Cu toate acestea, trupa din Londra nu a oferit detalii cu privire la numărul melodiilor disponibile pe noul album sau alte detalii.

Totodată, pe site-ul oficial al trupei există acum o secțiune dedicată noului album, plină cu poze cu noul logo, proiectat pe diferite clădiri din Europa, și cu o numărătoare inversă.

În ediția din 24 august a ziarului local din Londra, Hackney Gazette, a fost postat un anunț publicitar care pare, la prima vedere, pare să promoveze serviciile unei companii care repară sticlă. Reclama, postată de Universal Music Group, care se ocupă de catalogul muzical al trupei, era presată însă cu referințe la titlurile unor cunoscute melodii ale formației.

“Hackney Diamonds” va fi al 31-lea album al formației londoneze de muzică rock și prima lansare de la moartea bateristului Charlie Watts, în urmă cu doi ani. Ultimul album înregistrat în studioul The Rolling Stones, “A Bigger Bang”, a fost lansat în 2005. Ultimul lor album, “Blue and Lonesome”, lansat în 2016, conținea coveruri.

Sursa: BizidayŞtiri recomandate

12