Theresa May vrea ultima șansă pentru aprobarea Acordului Brexit şi ieşirea Marii Britanii din UE

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Theresa May vrea ultima șansă pentru aprobarea Acordului Brexit şi ieşirea Marii Britanii din UE
Externe 21 Mai 2019 / 19:02 226 accesări 0 comentarii

Marea Britanie nu se va putea retrage din Uniunea Europeană dacă Acordul Brexit nu va fi aprobat de Camera Comunelor, a declarat marţi premierul Theresa May, explicându-le deputaţilor că aceasta este "ultima şansă".

Theresa May le-a transmis marţi membrilor Camerei Comunelor că au "ultima şansă" de a realiza Brexit, prin aprobarea proiectului Acordului de retragere a Marii Britanii din Uniunea Europeană.

Premierul britanic susţine că va prezenta un "nou acord Brexit", care conţine noi garanţii privind drepturile angajaţilor, standarde în domeniul mediului, clauze privind frontiera irlandeză şi un "compromis" în domeniul vamal, relatează BBC.

Theresa May a atras atenţia că respingerea din nou a Acordului Brexit riscă să conducă la anularea ieşirii Marii Britanii din UE.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1764 secunde