Tichete de vacanţă pentru bugetari și în următorii ani

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Veşti bune Tichete de vacanţă pentru bugetari și în următorii ani
Social 02 Septembrie 2018 / 10:00 1662 accesări 0 comentarii

Guvernul va acorda vouchere de vacanţă pentru angajaţii din sistemul bugetar şi în următorii doi ani, a declarat, sâmbătă, liderul PSD, Liviu Dragnea. Dragnea a declarat, după şedinţa Comitetului Executiv al PSD de la Neptun, că una dintre deciziile luate a fost ca tichetele de vacanţă să fie acordate în continuare, pentru că rezultatele aestui demers au fost foarte bune.

"Am decis astăzi în Comitetul Executiv prin vot, şi Guvernul a luat act de asta, să prelungim existenţa voucherelor de vacanţă pentru că în legislaţie era prevăzut ca de la anul voucherele de vacanţă să se transforme în bani. Rezultatele pe care le-au dat, şi răspunsul, şi reacţiile operatorilor de turism şi agenţiilor a fost foarte bun, şi nu numai, chiar şi al turiştilor care au beneficiat şi va fi prelungit pentru cel puţin următorii doi ani de zile", a spus Dragnea.

Loading...
loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1726 secunde