Timpul rămas până la alegeri nu-i mai permite candidatului Iohannis să devină om

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Campania electorală nu poate scuza chiar orice Timpul rămas până la alegeri nu-i mai permite candidatului Iohannis să devină om
Politică 05 Octombrie 2019 / 15:20 539 accesări 1 comentariu

În contextul declarației incredibile pe care Klaus Iohannis (aflat în turneu electoral la Iași)a găsit de cuviință să o facă, astăzi, în urma tragicului accident produs de un TIR care a intrat pe contrasens, izbind un microbuz plin cu pasageri, și soldat cu 10 morți și șapte răniți - Această nepăsare criminală a PSD-iştilor costă vieţi de români“, deputatul Radu Babuș, purtătorul de cuvânt al PSD Constanța, a luat atitudinte în comunicatul transmis presei și redat integral în continuare.

„După repetate încălcări grave ale Constituției și sabotarea guvernării prin blocarea activității, președintele Iohannis, aflat de mult în campanie electorală, calcă din nou pe cadavre.

Astfel, tragicul accident din județul Ialomița este pus în mod iresponsabil pe seamaPartidului Social Democrat, prin acuze cu care jignește memoria celor care și-au pierdut viața. Nu este prima oară când ușurința și inconștiența cu care reprezentantul celei mai înalte instituții a statului învrăjbește români cu români, în locsă-i unească, prin exercitarea atribuțiilor legale, care îi cer să conciliezeși să unească.

PSD Constanța consideră intolerabil și incalificabil un asemenea comportament, care descalifică pe oricine folosește o adevărată tragedie în scopuri electorale, ieftine și insultătoare. Timpul rămas până la alegerile prezidențiale nu îi mai permite candidatului Iohannis să devină un om, eventual un om bun, dar chiar și așa,ar face bine să se abțină.“Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1386 secunde