Tineretul României joacă doar pentru victorie în Irlanda de Nord

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Preliminariile EURO 2021 Tineretul României joacă doar pentru victorie în Irlanda de Nord
Sport 19 Noiembrie 2019 / 08:26 385 accesări 0 comentarii
Sursa foto: www.frf.ro

Sursa foto: www.frf.ro

Reprezentativa de fotbal Under 21 a României va evolua marţi seară, de la ora 19.30 (în direct la PRO X), pe stadionul „The Showgrounds” din Ballymena, împotriva Irlandei de Nord, în Grupa 8 a preliminariilor EURO 2021.

Selecţionerul naţionalei de tineret, Mirel Rădoi, a declarat că echipa va încerca să ofere din nou un joc ofensiv, spectaculos, în care să marcheze cât mai multe goluri, informează site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

„Va fi puţin mai dificil şi nu neapărat din cauza frigului, chiar dacă aici vremea este mai rece decât în ţară, ci din cauza terenului pe care vom juca, unul foarte îngust şi foarte scurt. Are dimensiunile minime cerute de UEFA. Din acest punct de vedere vom întâmpina probleme pe atacurile poziţionale. Vom încerca să facem din nou un joc ofensiv, spectaculos şi să marcăm mai multe goluri decât vom primi. În ultimele trei partide avem un golaveraj de zece cu unu. Suntem echipa cu cel mai bun atac şi cea mai bună apărare din grupă şi sper să continuăm la fel. Vom aborda meciul la fel ca şi celelalte”, a declarat Mirel Rădoi pentru Pro TV.

Tot marţi seară, de la ora 19.00, Danemarca va întâlni Malta.

Clasament: 1. Danemarca 12p (golaveraj: 8-4), 2. ROMÂNIA 9p (11-3), 3. Finlanda 7p (8-6), 4. Ucraina 3p (6-8), 5. Irlanda de Nord 2p (2-6), 6. Malta 1p (0-8).Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1759 secunde