Tineri prinși în timp ce își confecționau joint-uri

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Tineri prinși în timp ce își confecționau joint-uri

Eveniment 14 Aprilie 2021 / 10:15 606 accesări

Jandarmii constănțeni au surprins în zona Anda și Tomis III, două persoane care aveau asupra lor nouă folii de aluminiucufragmente vegetale de culoare verde și un plic autosigilant cu substanță de culoare albă, cu miros înţepător.

Luni și marți, 12 și 13 aprilie a.c., jandarmii Grupării Mobile Constanţa au desfășurat acțiuni punctuale în zona Anda și Tomis III din Constanța, unde au surprins două persoane care-şi confecţionau ţigarete artificiale (joint-uri).

La vederea echipajului, tinerii au început să se agite, au aruncat pe jos ţigaretele și au mărit ritmul de mers. Au fost somați, s-au oprit şi li s-a făcut controlul corporal sumar. Asupra lor, jandarmii au mai găsit nouă folii de aluminiucufragmente vegetale de culoare verde, un plic autosigilant cu substanță de culoare albă, cu miros înţepător și două țigarete (joint-uri). Cei doi tineri, de 19 și 25 ani, au declarat că sunt consumatori de multă vreme.

Foliile de aluminiu cu fragmentele vegetale, pliculețul autosigilanşi ţigaretele găsite asupra lor vor fipredate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2632 secunde