Tineri trimişi în judecată pentru tentativă de omor şi lovire

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Tineri trimişi în judecată pentru tentativă de omor şi lovire
Eveniment 08 Februarie 2016 / 19:18 405 accesări 1 comentariu

Şapte tineri dintr-o comună suceveană au fost trimişi în judecată de Parchetul Tribunalului Suceava pentru că au bătut crunt şi înjunghiat în spate şi în gât un alt tânăr, unul dintre agresori fiind acuzat de tentativă de omor, iar ceilalţi şase de loviri sau alte violenţe. Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, agresiunea a avut loc în vara trecută, când un tânăr care îşi conducea prietena acasă, dinspre Drăguşeni spre Broşteni, a trecut pe lângă un restaurant din Drăguşeni, în faţa căruia erau parcate două autoturisme lângă care se aflau mai mulţi tineri care stăteau de vorbă, iar unul dintre ei a jignit-o pe tânără, dar lucrurile nu au degenerat, iar tânărul şi-a condus prietena la domiciliu.

La întoarcere, ştiind că va trece prin acelaşi loc şi fiindu-i frică să nu fie agresat de tinerii aflaţi în faţa localului, a apelat telefonic un prieten, rugându-l să vină în întâmpinarea sa. Ajuns în faţa restaurantului, tânărul a mers spre unul dintre autoturismele parcate, în care se aflau Sasu Cristinel Cristinel, Ionuţ Bogdan Crăciun, Ion Mihai Buta, Alexandru Vasilică Nechifor, Vasile Andrei şi Vasile Marian Gurzun, şi, pentru a se răzbuna pentru cuvintele jignitoare aduse prietenei sale, a deschis portiera dreapta a autoturismului şi l-a lovit cu pumnul în plină figură pe Ionuţ Bogdan Crăciun.

Imediat, toţi cei din acel autoturism au coborât şi s-au năpustit asupra tânărului, aplicându-i lovituri de pumni şi palme, iar dintr-un alt autoturism a coborât inculpatul Costel Buciumanu şi, fără niciun motiv întemeiat, l-a agresat şi el.

În urma loviturilor primite, tânărul a căzut la pământ, fiind în continuare lovit, iar după un timp, aceştia au încetat bătaia şi au plecat, cu excepţia lui Ioan Mihai Buta, care s-a întors şi l-a înjunghiat de mai multe ori cu un briceag. Conform concluziilor certificatului medico-legal emis de SML Suceava, tânărul agresat a avut opt plăgi tăiate, leziuni ce au necesitat pentru vindecare 15-16 zile de îngrijiri medicale. În acest caz, Ioan Mihai Buta a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor, iar ceilalţi şase pentru loviri sau alte violenţe. Dosarul urmează să fie judecat de Tribunalul Suceava.

Taguri articol


Pagina a fost generata in 0.193 secunde