Tinerii actori trec „Hop“-ul preselecțiilor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Tinerii actori trec „Hop“-ul preselecțiilor

Cultură 20 Iulie 2016 / 16:48 481 accesări

Uniunea Teatrală din România (UNITER) organizează între 20-23 iulie, în Sala Mică a Teatrului Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti, preselecţiile pentru cea de-a XIX-a ediţie a Galei Tânărului Actor „Hop”, eveniment programat între 5 și 8 septembrie, la Costinești. Juriul de preselecție este format din: Lia Bugnar, Mihai Constantin, Andrea Gavriliu, Ada Milea şi Bobi Pricop.

În finala de la Costinești, tinerii vor lupta pentru Marele Premiu „Ştefan Iordache”. La secţiunea Individual se vor decerna Premiul pentru cel mai bun actor și Premiul pentru cea mai bună actriţă, iar la Grup, Premiul „Cornel Todea”, pentru cea mai bună trupă de actori, și Premiul special al juriului „Sică Alexandrescu”. Evenimentul se desfăşoară sub forma unui concurs deschis tuturor absolvenţilor facultăţilor de teatru din Bucureşti şi din ţară (ultimele cinci promoţii).

Tema din acest an este „Ne-bun pentru această lume”. Directorul ediţiei din 2016 este actorul şi profesorul universitar Miklós Bács, care l-a înlocuit pe regizorul Radu Afrim, care în perioada 2013-2015 a asigurat direcția artistică a evenimentului după moartea regretatului Cornel Todea.

Citește și:

Gala „Hop“ are un nou director artistic: Miklós Bács

Ieşeanca Ada Lupu a câştigat marele premiu al Galei „Hop”

Emoții și premii, astăzi, la Gala „Hop”

O nouă zi cu „Hop”-uri, la Costinești12
Pagina a fost generata in 0.1802 secunde