Titlul de campioană la handbal masculin se îndreaptă tot spre... Dinamo

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
HC Dobrogea Sud a pierdut primul duel din finală Titlul de campioană la handbal masculin se îndreaptă tot spre... Dinamo
Sport 15 Mai 2019 / 22:45 984 accesări 9 comentarii

HC Dobrogea Sud Constanţa a cedat în primul meci al finalei Ligii Naționale de handbal masculin, miercuri seară, în Sala Sporturilor, Dinamo Bucureşti, campioana en titre, făcând primul pas spre câştigarea trofeului. Oaspeţii s-au impus cu scorul de 33-26, la pauză 15-10, astfel că misiunea handbaliştilor pregătiţi de Zvonko Sundovski şi Marko Isakovic se anunţă extrem de dificilă. Partida de miercuri a fost una în care dinamoviştii s-au desprins în finalul primei reprize, de la 11-10 la 15-10, iar cursa de urmărire a constănţenilor din partea a doua nu a avut sorţi de izbândă. HCDS s-a apropiat la două goluri, 18-20, însă Dinamo nu a cedat. Graţie intervenţiilor portarilor Heydarirad şi Missaoui, dar şi reuşitelor lui Bannour, care a înscris de 14 ori, Dinamo a avut şi nouă goluri avantaj, 28-19, iar finalul a fost unul fără emoţii pentru echipa bucureşteană.

Un final de meci stricat din nou de cei care se consideră suporteri dinamovişti şi care au scandat din nou împotriva lui Laurenţiu Toma cuvinte greu de reprodus, însă măsurile de evacuare ale galeriei nu au fost puse în practică.

Golurile formaţiei constănţene în partida de miercuri au fost marcate de Kevic 5 (3x7m), Buricea 4, Chikovani 4, Malinovic 3, Nikolic 3, Cutura 3 (3x7m), Mladenovic 2 şi Nistor 2.

Al doilea meci este programat la 22 mai, de la ora 18.05 (în direct la TVR 1 şi TVR HD), la București, în sala Dinamo, iar dacă va fi necesar, al treilea joc va avea loc în Sala Sporturilor din Constanţa, la 29 mai.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1407 secunde