Titlul național la Rally Raid se decide la Constanța!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Titlul național la Rally Raid se decide la Constanța!

Eveniment 06 Octombrie 2022 / 12:53 603 accesări

Pentru al doilea an consecutiv, titlul în Campionatul Național de Rally Raid se decide la malul Mării Negre. Aproape o sută de concurenți din România, dar și din străinătate, și-au anunțat prezența pentru a se întrece în perioada 14-16 octombrie la clasele moto, auto, SSV și QUAD în cadrul celei de-a noua ediții organizată de Asociația 4V Rally Raid la Constanța.

Și pentru că întrecerea este deschisă tuturor pasionaților de sporturi cu motor, concursul se va desfășura pe trei categorii: profesioniști, promo și discovery.

De departe, cea mai captivantă luptă pentru clasamentul general se va duce la profesioniști, acolo unde titlul se va decide între Ferenc Fodor și Ionuț Florea, ambii de la clasa moto, și echipajul compus din Călin Cămărășan și Bogdan Luha, de la clasa SSV.

De altfel, ultimii doi sunt și campionii en-titre care au terminat pe primul loc la Constanța în urmă cu un an, tot după o luptă foarte strânsă. Înaintea ultimei runde a Campionatului Național de Rally Raid, aceștia sunt despărțiți de doar 5 puncte în fruntea ierarhiei, lider fiind Ferenc Fodor, cu 48 de puncte.

Devenită deja o competiție cu renume internațional în primul rând datorită organizării la standarde la cea mai înaltă calitate, dar și a traseelor pe care le propune județul Constanța, 4V Rally Raid România atrage și prin varietatea de vehicule care participă în competiție.

La categoria auto concurează mașini 4x4 care sunt special echipate pentru a cuceri trasee cu teren accidentat, în timp ce la categoria SSV (Side by Side Vehicle) sunt încadrate vehicule de dimensiuni mici, special create pentru teren greu. Echipajele Auto și SSV sunt formate din pilot și copilot.

La categoriile moto și QUAD se concurează pe motociclete și ATV-uri conduse de o singură persoană.

Proiectul „4V Rally Raid România“ este organizat de Asociația Club Sportiv 4V Motorsport și este finanțat de Primăria Municipiului Constanța din fonduri nerambursabile.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1907 secunde