TOAMNĂ SPRE IARNĂ: Ploi şi dimineţi reci

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
TOAMNĂ SPRE IARNĂ: Ploi şi dimineţi reci
Vremea 07 Noiembrie 2017 / 08:25 2013 accesări 0 comentarii

În următoarea perioadă, temperaturile vor deveni normale pentru acest interval, cu temperaturi medii de 15 grade şi cu nopţi reci. Ploile îşi vor face din ce în ce mai frecvent simţită prezența.

Din 7 noiembrie își vor face apariția ploile, cu probabilitate mai mare de semnalare în perioada 9-17 noiembrie.

PROGNOZA METEO DOBROGEA

Temperatura aerului nu va avea variații semnificative până în data de 14 noiembrie, apoi va scădea. În medie, vor fi maxime de 13...14 grade, apoi între 9 și 14 grade, și minime între 7 și 9 grade, apoi între 4 și 9 grade, peste cele specifice perioadei, cu valorile mai mici la sfârșitul intervalului.

Vor fi posibile ploi, în fiecare zi, în general slabe, cu probabilitate mai mare de semnalare în perioadele 9-10 noiembrie și 12-17 noiembrie.

De la mijlocul primei săptămâni, vor fi ploi aproape în fiecare zi, temporar moderate și chiar mai însemnate cantitativ în perioada 8-16 noiembrie.

PROGNOZA METEO LA MUNTE

Vremea va fi în răcire treptată. Temperaturile maxime vor scădea de la valori în jurul a 5 grade până spre 2...3 grade, iar cele minime vor fi în general negative și vor coborî spre - 3...-2 grade.

Probabilitatea pentru precipitații va ridicată în intervalul 8-16 noiembrie.

Taguri articol

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1965 secunde