Toate drumurile din județul Constanța, închise! Ce spun autoritățile

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Toate drumurile din județul Constanța, închise! Ce spun autoritățile
Administrație 06 Ianuarie 2017 / 10:22 6130 accesări 1 comentariu

Reprezentanții Consiliului Județean Constanța au anunțat, printr-un comunicat de presă, măsurile dispuse în urma avertizării de cod roșu de viscol. Redăm integral comunicatul:

"Comandamentul Judetean pentru Situatii de Urgenta, din ordinul Prefectului, a hotarat, in aceasta dimineata, din cauza conditiilor meteo extreme, sa inchida toate drumurile judetene si cele nationale.

Reprezentantii Consiliului Judetean Constanta, precum si cei ai Regiei Autonome de Drumuri si Poduri se afla in teren, unde patruleaza de la un cap la altul judetul pentru deszapezirea drumurilor. Echipajele regiei imprastie cantitati importante de material antiderapant.

Mai mult, echipajele de interventie ale RAJDP asigura permanenta in toate localitatile din vecinatatea sectiilor regiei de la Cuza Voda, Baneasa, Topraisar, Tariverde, Harsova, Cheia si Dumbraveni, intervenind la solicitarile primariilor. De asemenea, locuitorii judetului pot anunta cazurile de urgenta la dispeceratul central al RAJDP: 0241 693 527, 0735/008802, precum si la Consiliul Judetean Constanta telefon: 0241488404.

Drumurile judetene vor fi deschise in momentul in care Comandamentul Judetean pentru Situatii de Urgenta va considera ca se poate circula in conditii sigure.

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Marius Horia Tutuianu, face apel, inca o data, catre toti locuitorii judetului sa nu paraseasca in aceasta perioada localitatile de domiciliu evitand astfel situatiile periculoase."

1 comentariu

un constantean 22:28:41 / 08 Ianuarie 2017
ptr lenesi

potrivit art. 3 pct. 14 din Hotărârea Consiliului Local nr. 184/2013, privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța, instituțiile publice, persoanele fizice și persoanele juridice au obligația permanentă „să asigure îndepărtarea zăpezii și a gheții din zona imobilelor, precum și a țurțurilor de streașină și depozitarea acestora în afara părții carosabile și în alte locuri în care circulația pietonală să nu fie afectată”.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1896 secunde