Toate porturile de la malul Mării Negre au fost închise, din cauza vântului puternic

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Toate porturile de la malul Mării Negre au fost închise, din cauza vântului puternic

Administrație 18 Noiembrie 2023 / 12:17 1052 accesări

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (12:00), nu sunt autostrăzi sau drumuri naționale cu circulația blocată din cauza condițiilor meteorologice.

Traficul rutier a fost reluat pe DN 2, la kilometrul 446, în localitatea Grănicești, județul Suceava, unde un autocamion a derapat și nu a putut înainta, din cauza lipsei anvelopelor de iarnă. Drumul a fost curățat, însă în continuare ninge în zonă.

Se circulă în condiții de iarnă, ninge și se depune zăpadă pe carosabil pe mai multe artere rutiere din județele: Alba, Bacău, Gorj, Harghita, Iași, Neamț, Sălaj, Suceava și Vaslui. Se acționează cu utilaje de deszăpezire și material antiderapant.

În celelalte județe în general se circulă în condiții de ploaie, pe un carosabil umed, fără depuneri de polei.

Toate porturile de la malul Mării Negre au fost închise, din cauza vântului puternic.

Nu sunt restricții în domeniul traficului aerian sau feroviar.

---------

Centrul Meteorologic Regional Dobrogea a emis astăzi trei avertizări pentru municipiul Constanța.

Cod galben, valabil în intervalul 18 noiembrie, ora 10:00 – 18 noiembrie, ora 16:00. În intervalul menționat, în Dobrogea vor fi precipitații însemnate cantitativ, local de 25...35 l/mp și izolat peste 50 l/mp. Vântul va prezenta intensificări, cu viteze de 55...65 km/h.

Cod portocaliu, valabil în intervalul 18 noiembrie, ora 16:00 -19 noiembrie, ora 10:00. În Dobrogea, vor fi intensificări susținute ale vântului, cu rafale în general de 85...90 km/h, în bazinul vestic al Mării Negre, de peste 100 km/h, iar local cantitățile de precipitații vor depăși 40-60 l/mp. Vor fi precipitații mixte și din a doua parte a nopții, mai ales în partea continentală, vor predomina ninsorile.

Cod galben, valabil în intervalul 19 noiembrie, ora 10:00-19 noiembrie, ora 18:00. În Dobrogea, vor fi intensificări ale vântului cu rafale de 60-80 km/h. Pe litoral și în bazinul vestic al Mării Negre vor fi rafale în general de 85-90 km/h.Ştiri recomandate

12