Tomitanii Constanța este noul lider din DNS la rugby

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
După ce a câștigat restanța de la Suceava

Tomitanii Constanța este noul lider din DNS la rugby

Sport 19 Noiembrie 2017 / 14:43 1290 accesări
Johnny Sola, căpitanul echipei Tomitanii Constanța, a reușit două eseuri în meciul de la Suceava

Johnny Sola, căpitanul echipei Tomitanii Constanța, a reușit două eseuri în meciul de la Suceava

Echipa de rugby Tomitanii Constanța confirmă de la meci la meci că este cea mai valoroasă din actuala ediție a Diviziei Naționale de seniori, eșalonul al doilea din rugbyul românesc. Deși este nou-promovată, formația constănțeană a reușit cinci victorii din șase posibile și doar într-una dintre aceste partide câștigate nu a obținut și punctul-bonus ofensiv!

Cu toate că mai are o restanță de jucat, cea cu RC Bârlad, reprogramată pentru sâmbăta viitoare, la Constanța, Tomitanii este deja liderul clasamentului, cu un punctaveraj mai bun decât SCM Gloria Buzău. Iar dacă nu tratau neglijent o margine pe propria lansare, la doar câțiva metri de terenul de țintă advers și la ultima fază a meciului pierdut la Năvodari cu 22-23, jucătorii antrenați de Cristian Cojocaru ar fi putut avea victorii pe linie în acest tur de campionat!

Sâmbătă, în meciul din deplasare cu CSM Bucovina Suceava, o restanță din etapa întâi, Tomitanii Constanța a învins cu 34-20 (29-3), după ce a condus în startul părții secunde cu 34-3. Punctele echipei oaspete au fost aduse de eseurile lui Sola (2), Coman, Cucoș, Sasu și Ștefăroi, Lolea și Afloare reușind câte o transformare.

Au evoluat pentru Tomitanii Constanța: G. Popa, Țală, Fl. Sasu - Drelciuc, Zaharia - Alexe, Boboc, Don - Afloare, Lolea - I. Coman, Sola, Cucoș, Ștefăroi - D. Burlacu (au mai jucat: Ciorbac, Cuprian, Părălește, Homiuc, T. Andrei, Tăbuș, Daniș, Galanton).

Clasament: 1. Tomitanii Constanța 25p/6j (punctaveraj 219-81); 2. SCM Gloria Buzău 25p (150-119); 3. CS Năvodari 24p; 4. RC Bârlad 20p/6j; 5. Știința Petroșani 14p - formație penalizată cu un punct; 6. RCM Galați 11p; 7. CSM Bucovina Suceava 8p; 8. CSU „Aurel Vlaicu” Arad 5p.

Citește și:

Festival de eseuri pentru Tomitanii Constanța

Victorie prețioasă pentru CS Năvodari

Tomitanii Constanța învinge și la Petroșani!12
Pagina a fost generata in 0.1826 secunde