Tomitanii Constanța joacă sâmbătă la Suceava

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Restanță din prima etapă a DNS la rugby

Tomitanii Constanța joacă sâmbătă la Suceava

Sport 17 Noiembrie 2017 / 18:16 783 accesări
Rugbyștii de la Tomitanii Constanța au obținut patru victorii în cele cinci meciuri disputate până acum

Rugbyștii de la Tomitanii Constanța au obținut patru victorii în cele cinci meciuri disputate până acum

Sâmbătă, de la ora 10.00, Tomitanii Constanța va disputa una dintre cele două restanțe pe care trebuie să le joace luna aceasta în Divizia Națională de seniori la rugby. Echipa constănțeană trebuia să debuteze în deplasare în acest campionat, cu CSM Bucovina Suceava, însă a cerut federației să fie gazdă la primul său meci din istorie în eșalonul al doilea al rugbyului românesc, cel din 30 septembrie. Federația Română de Rugby a fost de acord, însă Bucovina a refuzat să vină la Constanța, justificând această decizie prin faptul că nu avea în buget banii necesari pentru această deplasare. În aceste condiții, partida a fost amânată și reprogramată la fix o săptămână după ultima etapă din tur.

Reamintim că Tomitanii Constanța și-a amânat și meciul din etapa a doua, cel de pe teren propriu cu RC Bârlad, iar acesta va fi recuperat sâmbăta viitoare. Dacă jucătorii antrenați de Cristian Cojocaru vor evolua și în restanțe la fel de determinați ca în etapele precedente, au mari șanse de a încheia turul DNS în fotoliul de lideri!

Clasament: 1. SCM Gloria Buzău 25p; 2. CS Năvodari 24p; 3. Tomitanii Constanța 20p/5j (punctaveraj 185-61); 4. RC Bârlad 20p/6j (176-131); 5. Știința Petroșani 14p - formație penalizată cu un punct; 6. RCM Galați 11p; 7. CSM Bucovina Suceava 8p/6j; 8. CSU „Aurel Vlaicu” Arad 5p. Tomitanii Constanța și-a amânat partidele din primele două etape, cu CSM Bucovina Suceava (în deplasare) și cu RC Bârlad (acasă), pentru datele de 18 și 25 noiembrie.

Citește și:

Festival de eseuri pentru Tomitanii Constanța

Victorie prețioasă pentru CS Năvodari

Tomitanii Constanța învinge și la Petroșani!12