Tomitanii Constanța se antrenează săptămâna aceasta alături de CSM București

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Echipele constănțene pregătesc returul Diviziei Naționale de seniori la rugby

Tomitanii Constanța se antrenează săptămâna aceasta alături de CSM București

Sport 20 Februarie 2018 / 18:27 1099 accesări
Tomitanii Constanța este lider în DNS după cele șapte etape din turul campionatului

Tomitanii Constanța este lider în DNS după cele șapte etape din turul campionatului

Rugbyștii de la Tomitanii își continuă la Constanța pregătirile pentru returul ediției 2017-2018 din Divizia Națională de seniori, preconizatul cantonament de zece zile la Izvoru Mureșului nemaifiind de actualitate. Se așteaptă răspunsul Federației Române de Rugby la solicitarea echipei CSM Bucovina Suceava, care dorește devansarea partidei din prima etapă cu Tomitanii, de la Constanța, pentru 11 martie în loc de 17 martie, din motive obiective. Clubul constănțean este de acord cu devansarea, astfel că FRR ar trebui să aprobe cererea sucevenilor.

„Săptămâna aceasta facem pregătire în comun cu echipa CSM București, care a venit în cantonament pe Litoral. La sfârșitul acestei perioade vom disputa și un meci-test cu ei”, a declarat antrenorul Cristian Cojocaru, care a precizat că jocul de verificare cu a treia clasată din SuperLigă ar putea avea loc vineri, de la ora 15.00, pe stadionul de rugby „Mihail Naca”.

Pe lângă cele trei noutăți pe care le-am anunțat încă din luna ianuarie (Ionuț Macoveanu, Alberto Tutunea, ambii de la CSM București, și Mădălin Mihalache), constănțenii au mai bătut palma și cu un jucător de la Timișoara Saracens, Ionuț Cătălin Zîrnea, un pilier în vârstă de 22 de ani. Cu excepția lui Petre Neacșu, care face și acum recuperare după operația suferită anul trecut, toți membrii lotului sunt apți pentru antrenamentele dure din această perioadă precompetițională.

„Purtăm tratative cu încă trei jucători, doi pentru pachetul de înaintare și unul pentru linia de treisferturi. Pentru retur, avem ca obiective disputarea unei finale în DNS și readucerea Constanței acolo unde îi este locul, pe prima scenă rugbystică a țării”, a adăugat Cojocaru. Tomitanii este lider după turul DNS, cu cinci puncte avans față de SCM Gloria Buzău și șase mai mult decât CS Năvodari.

Citește și:

Tomitanii Constanța s-a reunit săptămâna aceasta

Tomitanii Constanța scrie istorie în DNS la rugby

Victorie prețioasă pentru CS Năvodari12