Top 5 gadgeturi pe care trebuie să le ai vara aceasta!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Top 5 gadgeturi pe care trebuie să le ai vara aceasta!

21 Iunie 2022 / 15:28 173 accesări

Vara este anotimpul vacanţei mari, în care copiii petrec mult timp la distracţie, fie în interiorul locuinţei, dar mai ales afară, iar adulţii care îi însoţesc trebuie să îşi adapteze programul pentru multe ieşiri în parcuri, drumeţii şi locuri de agrement. Cu toţii, mici şi mari, vor avea nevoie de câteva gadgeturi atât pentru distracţie, cât şi pentru siguranţa proprie, posibilitatea supravegherii copiilor şi monitorizarea stării de sănătate.

Specialiştii xKids au alcătuit un top al celor mai apreciate gadgeturi pe timpul verii, atât din punct de vedere al utilităţii, cât şi din perspectiva amuzamentului şi distracţiei. Este anotimpul vacanţei, al relaxării şi copiii impreună cu părinţii sau însoţitorii lor trebuie să profite din plin de bucuriile verii.

Top 5 gadgeturi ideale pentru vacanţă

1. Boxele portabile, pentru melomani, dar şi pentru impresionarea prietenilor. Potrivite atât copiilor, cât şi adulţilor, boxele portabile wireless sunt o opţiune binevenită pentru plecarea în vacanţă, ieşirile în aer liber, alergat sau plimbările cu bicicleta. Sunt ideale pentru picnicuri, pentru întâlniri cu prietenii în parc, pentru cei pasionaţi de muzică, de cele mai noi piese din topurile europene, pe care vor să le asculte cu tovarăşii de joacă.

Cei mai tineri dintre utilizatori vor opta desigur pentru modele cu lumini şi/sau cu microfon. În mijlocul prietenilor, tânărul meloman va face senzaţie cu Boxa Bluetooth Party box cu CD MUSE M-1928 DJ, 300W, Mâner telescopic, Panou LED şi Microfon cu fir, care oferă utilizatorului o experienţă completă pentru a satisface diverse preferinţe muzicale.

2. Smartwatch-uri pentru adulți, în funcţie de model, sunt prevăzute cu o mulțime de funcții utile, notificări de mesaje şi apeluri de pe telefon, preluare sau respingere apel, monitorizare număr de paşi, calorii, kilometri parcurşi, alarmă, cronometru. Se recomandă alegerea unui model cu multe funcţii utile pentru monitorizarea sănătăţii. Modelul Smartwatch XK Fitness KM03, pe lângă funcţiile de bază, monitorizează tensiunea arterială, nivelul oxigenului, calitatea somnului şi respiraţia, ceea ce îl poate face un cadou inspirat pentru bunicii care supraveghează un nepot nărăvaş la locurile de joacă.

3. Smartwatch pentru copii. Pe lângă faptul că este un gadget pe care cel mic îl va adora, un smartwatch performant îi ajută pe părinţi să comunice cu copilul, să îl monitorizeze cu ajutorul camerei video de pe ceas şi să îl localizeze cu ajutorul sistemului GPS. Smartwatch-ul Xkids X10 Wi-Fi cu funcţie telefon, localizare GPS, apel monitorizare, cameră, pedometru, SOS, IP54 şi meniu în limba romana are tot ce îşi poate dori un părinte grijuliu.

4. Căşti audio. Atât pentru adulţi, cât şi pentru copii, o pereche de căşti wireless cu multe funcţii sunt gadgetul ideal de luat în vacanţă, atunci când persoana călătoreşte şi nu vrea să îi deranjeze pe cei din jur, putând şi să ascute muzica preferată. Căştile audio in-ear Panasonic RP-BTS10E-W, wireless, bluetooth, funcţie bass şi microfon sunt prevăzute cu sistemul open type care păstrează fidelitatea sunetului şi îl amestecă în acelaşi timp cu sunetul ambiental, astfel încât persoana să nu se îndepărteze de lumea exterioară.

5. Selfie stick. Fotografiile de tip selfie în familie sau grupul de prieteni pot fi acum făcute cu uşurinţa cu ajutorul unui selfie stick şi persoana nu va mai fi nevoită să ceară ajutorul străinilor pentru pozele de grup.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1465 secunde