Topul turiștilor! Din ce țări sunt persoanele care vizitează mereu România

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Topul turiștilor! Din ce țări sunt persoanele care vizitează mereu România
Turism 21 Februarie 2019 / 15:45 780 accesări 0 comentarii

Turiştii din Israel care vizitează România sunt pe locul doi, după germani, între România şi Israel existând 60 de zboruri pe săptămână, a afirmat ambasadorul Israelului, David Saranga, la deschiderea standului de la Târgul de Turism, ediţia de primăvară informează Agerpres. "Există 60 de zboruri în fiecare săptămână între Israel şi România din şase oraşe şi numărul turiştilor care vin din Israel în România este al doilea pe lista de ţări, după Germania, şi asta ne face să fim foarte mândri", a afirmat David Saranga. El a precizat că turiştii români care vor să viziteze Israelul au posibilitatea să vadă în Tel Aviv atât oraşul nou, cât şi vechile locuri. "Dacă în trecut turiştii care veneau în Israel erau în pelerinaj, acum putem să vedem că vin şi turişti tineri. Eu m-am născut în Tel Aviv, am crescut în Tel Aviv şi acum locuiesc în Tel Aviv. Aşa că nu pot să vorbesc în mod obiectiv, dar dacă cineva vine în Israel şi vede într-o parte lumea modernă, Tel Aviv-ul modern, primul oraş evreiesc care s-a construit după ce evreii s-au întors în ţara lor, de cealaltă parte se poate vedea tradiţia, o tradiţie de mai mult de 3.000 de ani de legătură între poporul evreu şi Ierusalim. Combinaţia aceasta este un fapt foarte semnificativ când vorbim despre turismul în Israel", a mai spus ambasadorul. Prezent la eveniment, Ami Alon, directorul pentru Europa Centrală şi Est al Ministerului Turismului din Israel, a afirmat că numărul de turişti români care vizează Israelul a ajuns anul trecut la 110.000. "Este foarte important pentru noi să fim aici, în România, a fost o destinaţie foarte importantă pentru noi în Europa. (...) Anul trecut am avut un record de 4,1 milioane de turişti care au fost în Israel, iar din România au fost 110.000, ceea ce a reprezentat o foarte mare creştere faţă de ultimii trei ani", a declarat Ami Alon. El a punctat că anul acesta a fost încheiată o colaborare cu una dintre cele mai importante agenţii de turism din România. "Avem foarte multe oportunităţi pentru a veni în Israel din şase oraşe diferite din România. Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le facem anul acesta, vom face o foarte puternică colaborare cu una dintre poate cele mai importante agenţii de turism din România - Christian Tour. Este foarte important pentru noi să lucrăm cu o agenţie de turism din România pentru a putea creşte numărul de turişti care vizitează Israelul", a mai spus Ami Alon.

În deschiderea evenimentului, actriţa Maia Morgenstern a susţinut un program muzical. Cea de-a 41-a ediţie a Târgului de Turism al României se desfăşoară în perioada 21-24 februarie în Pavilionul B2 al Centrului Expoziţional Romexpo.

Târgul reuneşte 330 de mari companii şi expune oferte avantajoase de turism cultural, de tratament, rural sau de business, dar şi pentru cei care îndrăgesc croazierele, destinaţiile exotice şi turismul de aventură.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2195 secunde