Toți locuitorii din cartierul Coiciu, fără apă din cauza unei avarii

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Toți locuitorii din cartierul Coiciu, fără apă din cauza unei avarii
Social 15 August 2016 / 10:24 284 accesări 0 comentarii

Pentru remedierea unei avarii la conducta de 200 mm de pe strada 8 Martie din municipiul Constanta, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile astăzi, 15 august 2016, în intervalul orar 09,15 - 13,00.

Sunt afectați toți consumatorii din cartierul Coiciu. Inițial, inca din jurul orei 06,30 dimineața, echipele de intervenție au încercat remedirea avariei cu conducta sub presiune, pentru a nu afecta alimentarea cu apă a abonaților deserviți. În urma decopertării tronsonului avariat, s-a constatat necesitatea înlocuirii unei porțiuni din conductă, pe o lungime de aproximativ 6 metri.

Ne cerem scuze față de abonații afectați de această avarie și îi asigurăm că echipele noastre de intervenție vor face tot posibilul pentru remedierea situației și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

Echipele de intervenție au reușit remedierea avariei de pe strada 8 Martie. Imediat după montarea noului tronson, au început să se faca manevrele de vane necesare pentru reluarea alimentării cu apă a abonaților afectați.

În jurul orei 11,30, toți constănțenii din cartierul Coiciu vor avea apă la robinete, la presiuni normale.

Taguri articol


Pagina a fost generata in 0.2167 secunde