Trafic blocat la Constanţa! Mâncaţi îngheţată şi vă daţi cu kartul!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Trafic blocat la Constanţa! Mâncaţi îngheţată şi vă daţi cu kartul!

Administrație 28 Iunie 2018 / 16:14 2068 accesări

Festivalul Înghețatei revine la Constanta. De astăzi până duminică seară, 25 de camionete/stand-uri încărcate cu tot felul de bunătăți, înghețată de toate felurile îi așteaptă pe constănțeni, dar și pe turiști în Piața Ovidiu. Organizatorii estimează participarea unui număr de aproximativ 700 persoane în fiecare zi.

Pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții normale și fără incidente se vor lua măsuri de blocare a următoarelor artere de acces: str. Marc Aureliu la intersecția cu str. Dimitrie Cantemir, str. Vasile Canarache la intersecția cu str. Petru Rareș, str. Mircea cel Bătrân la intersecția cu str. Sulmona, bd. Tomis la intersecția cu str. Sulmona, str. Traian la intersecția cu str. Sulmona, str. Revoluției din 22 decembrie 1989 la intersecția cu str. Crângului, str. Arhiepiscopiei în spatele scenei muzicale din data de 28.06.2018, până în data de 01.07.2018. În perioada desfășurării evenimentului, str. Arhiepiscopiei va avea dublu sens de mers. De asemenea, iubitorii de karting pot participa în perioada 29 iunie - 01 iulie 2018 la a doua ediție a Supercupei României la Karting Electric.

Evenimentul intitulat „Marele ePremiu al orașului Constanța“ se va desfăşura conform următorului program:

I. În data de 29 iunie, între orele 14:00 – 16:00, va avea loc expunerea eKarturilor pe faleza din fața Cazinoului din Constanța în vederea promovării evenimentului.

II. Etapele de desfășurare Ekart City Center Constanța

- etapa I-a - sâmbătă, 30 iunie, în intervalul orar 08:30 – 16:00;

- etapa a II-a – duminică, 01 iulie, în intervalul orar 08:30 – 15:00,

Cele două etape se vor desfășura pe același traseu, respectiv pe b-dul Tomis de la intersecția cu b-dul. Ferdinand – dreapta în parcarea Consiliului Județean Constanța – ieșire în strada Traian – întoarcere la sensul giratoriu de la Poarta 2 – stânga pe b-dul Tomis – și reluarea circuitului de la zona „Miga”.

Pentru siguranța participanților la acest eveniment se impun următoarelor măsuri:

- restricționarea traficului (pe ambele sensuri pe strada Traian între intersecția cu b-dul Tomis și până la sensul giratoriu cu strada Termele Romane) și restricționarea traficului pe b-dul Tomis între b-dul Ferdinand și strada Traian.

- la intersecția b-dului Ferdinand cu str. Mihai Viteazu (zona Teatrului Fantasio) circulația va fi dirijată de un polițist pentru a permite autobuzelor supraetajate ce se deplasează pe str. Mihai Viteazu să poată vira la dreapta pe b-dul. Ferdinand.

- începând din data de vineri 29 iunie și până în data de 01 iulie, pista de biciclete de pe tronsonul b-dului Tomis între b-dul Ferdinand și strada Traian va fi dezafectată temporar.

În acest context, Primăria municipiului Constanța le recomandă constănțenilor să folosească mijloacele de transport în comun, mijloacele de transport alternative (biciclete, role, trotinete, skateboard-uri, etc.) ori să aleagă deplasarea pietonală. În acest fel se vor evita blocajele auto în zona centrală a orașului.12
Pagina a fost generata in 0.3941 secunde