Trafic blocat pe strada Nicolae Iorga din Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Trafic blocat pe strada Nicolae Iorga din Constanța
Social 17 Iulie 2019 / 10:05 1403 accesări 0 comentarii

Pentru remedierea unei avarii survenite astăzi, 17 iulie 2019, la conducta de alimentare cu apă de pe strada Nicolae Iorga, din municipiul Constanța, echipele de interventie RAJA au fost nevoite săblocheze traficul auto de pe acestă stradă, pe sensul de mers dinspre strada Chiliei către bulevardul Mamaia, în intervalul orar 08.30 - 13.00.

Pentru efectuarea lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Abonații din zonă nu sunt afectați de această avarie, întrucat echipele de intervenție încearcă să efectueze reparația cu conducta sub presiune.

„Ne cerem scuze participanților latraficdin zona respectivă și îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timpcâtmai scurt.“, transmit reprezentanții RAJA.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2031 secunde