Trafic de droguri la Constanța și Tulcea

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Trafic de droguri la Constanța și Tulcea
Eveniment 07 Ianuarie 2019 / 15:04 2330 accesări 0 comentarii

La data de 04.01.2019, procurori din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Tulcea, împreună cu ofiţeri de poliție judiciară din cadrul S.C.C.O. Tulcea și B.C.C.O. Constanța, au efectuat un număr de 15 percheziții domiciliare pe raza municipiilor Tulcea și Constanța, în cadrul unei acțiuni privind combaterea traficului de droguri și de produse cu efecte psihoactive.

În urma efectuării perchezițiilor domiciliare au fost identificate și ridicate diferite cantități de droguri de risc, respectiv cannabis, produse cu efecte psihoactive, 2 cântare electronice, telefoane mobile și sume de bani.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că în cursul anilor 2018-2019, un număr de 5 inculpaţi au deținut și vândut tinerilor de pe raza municipiului Tulcea droguri de risc, respectiv cannabis, la prețul de 50-60 de lei doza de 0,4 - 0,7 grame, iar alţi doi suspecți, în cursul anilor 2017-2019, au deținut și vândut tinerilor de pe raza municipiului Tulcea produse cu efecte psihoactive la prețul de 10 lei doza de 0,1 grame.

La data de 04.01.2019 s-a dispus reținerea celor șapte inculpați, iar la data de 05.01.2019, Tribunalul Tulcea a luat măsurii arestării preventive pentru o durată de 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

La acțiune au participat și lucrători din cadrul I.P.J. Tulcea.

DIICOT face precizarea că pe întreg parcursul procesului penal inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2026 secunde