Trafic dificil pe șosele. Vezi unde sunt blocaje și drumuri închise!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
România codului portocaliu

Trafic dificil pe șosele. Vezi unde sunt blocaje și drumuri închise!

Social 18 Ianuarie 2018 / 09:08 2527 accesări

În perioda 17.01.2018, ora 17:00 – 18.01.2018, ora 05:00, aflată și sub incidența Codului portocaliu emis de ANM, la nivel național, drumarii constănțeni au acționat cu 101 autoutilaje și au răspândit 203 tone sare. În total la nivel național, în perioada menționată mai sus, s-a acționat cu 1436 de autoutilaje și s-au răspândit 9182 tone material antiderapant, 52,8 tone clorură de calciu și două tone de soluție ecologică. „Precizăm că reprezentanții CNAIR SA acționează în permanență în toate zonele afectate, pentru a asigura desfășurarea traficului rutier în condiții de siguranță. Menționăm că la această oră se circulă în condiții de iarnă pe sectoarele de drumuri naționale și autostrăzi aflate sub incidența Codului portocaliu și facem din nou apel la conducătorii auto să aibă autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate“, se precizează într-un comunicat al CNAIR.

Mai mult, la această oră, din cauza fenomenelor meteorologice sunt închise circulației două sectoare de drumuri naționale și anume:

- DN 67C, între Novaci și Rânca, județul Gor,j închis din cauza viscolului;

- DN 11C între Târgu Secuiesc și Bixad închis din cauza căderilor de copaci pe partea carosabilă.

„Având în vedere fenomenele meteorologice din această perioadă CNAIR SA face din nou apel la conducătorii auto, să aibă autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate. Subliniem faptul că anumite sectoare de drum au fost blocate de autocamioane neechipate corespunzător și au îngreunat intervenția drumarilor în timp util“, a menționat reprezentantul CNAIR.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.12