Trafic feroviar perturbat din cauza unui incendiu

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Trafic feroviar perturbat din cauza unui incendiu

05 Mai 2016 / 11:45 340 accesări

Un incendiu care a izbucnit pe linia de cale ferată care face legătura între orașele britanice Portsmouth și Londra a cauzat perturbarea curselor feroviare, informează Portsmouth News.

Cursele către stația Waterloo din Londra au suferit întârzieri de până la o oră, în urma incidentului de la stația Vauxhall, a anunțat compania feroviară britanică South West Trains (SWT).

"Cinci din cele mai importante opt linii de cale ferată care fac legătura cu staţia Vauxhall sunt închise și un serviciu limitat va fi asigurat până când toate acestea vor fi redeschise", a spus un purtător de cuvânt al SWT.

"Pasagerii sunt sfătuiți să folosească rute alternative pentru a călători spre Londra", a adăugat el, precizând că toate cursele de la și către stația Waterloo din Londra pot suferi întârzieri de până la 60 de minute.

Echipele de pompieri au fost alertate la ora locală 2.39 (4.39, ora României), iar dimineață încercau încă să stingă flăcările.

Explozia a deteriorat cabluri electrice, iar alimentarea cu electricitate a acestui tronson de cale ferată a fost întreruptă.

Taguri articol


12