Trafic îngreunat pe b-dul Tomis din Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Trafic îngreunat pe b-dul Tomis din Constanța

Eveniment 10 Ianuarie 2022 / 10:20 550 accesări

Pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de600mm, de pe bd. Tomis nr. 293 (zona Boema) din municipiul Constanța, echipele RAJA efectuează lucrări pe prima bandă de circulație de pe acest bulevard.

Astfel, astăzi – 10 ianuarie 2022, în intervalul orar 09.30 – 15.00 se restricționează traficul auto pe prima bandă de circulație de pe bd. Tomis, pe o porțiune de aproximativ 30 m – sensul de mers dinspre str. Tulcea spre Tomis III.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală.

Abonaţii deserviţi nu sunt afectaţi de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenţie încearcă să efectueze reparaţiile cu conducta sub presiune.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei în mod operativ, astfel încât zona afectată să poată fi redată circulației cât mai rapid.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1414 secunde