Trafic intens pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Trafic intens pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa

Administrație 19 Iulie 2021 / 07:07 397 accesări

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Româneinformează căla ora06:45, pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, pesensul către litoralvalorile de trafic sunt intense, iar pe anumite tronsoane se circulă în coloană.

Sunt semnalate precipitații sub forma de ploaie ușoară de la km 64(Lehliu, jud. Călărași), către Constanșa. La stația de taxare sunt 30/40 de auto pe banda unde se plătește cash, se circula bine pe celelalte benzi.

Amintim că prin staţia de taxare de la Fetești se poatetrece liber, în ambele sensuri, cu obligativitatea ca taxa de pod să se plătească înainte sau ulterior trecerii, până a doua zi, la ora 24, la oricare dintre staţiile autorizate de distribuire a carburanţilor sau prin SMS, de pe telefonul mobil, la numărul 7577 (detalii pe site-ul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România -http://www.cnadnr.ro/pagina.php?idg=316).

***

Având în vedere faptul că și în această dimineață traficul rutier pe Autostrada Soarelui este intens către litoral, centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Românerecomandă conducătorilor auto să respecte următoarele reguli, pentru a preveni producearea accidentelor rutiere:

-să păstreze în mers o distanţă corespunzătoare, care să le permită să oprească în condiţii de siguranţă;

-să respecte limitele legale de viteză;

-să folosească luminile de întâlnire;

-să se asigure şi să semnalizeze când schimbă banda de circulaţie;

-să pună în funcţiune luminile de avarie când încheie o coloană care opreşte sau încetineşte brusc;

-să acorde prioritate la ieşirea din spaţiile de servicii;

-să nu circule sau să oprească pe banda de urgenţă, exceptând cazurile justificate;

-în cazul în care observă, la plecare, că numărul de autovehicule aflate în trafic este foarte mare, să aştepte până ce intensitatea circulaţiei mai scade.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2789 secunde