Trafic restricționat în Constanța, de Ziua Națională a României!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Trafic restricționat în Constanța, de Ziua Națională a României!

Administrație 25 Noiembrie 2018 / 16:59 2520 accesări

Pentru ca evenimentele dedicate Zilei Naționale a României să se desfășoare în condiții optime, organizatorii au instituit mai multe măsuri care privesc siguranța și ordinea publică. Luni, 26 noiembrie și vineri, 30 noiembrie, începând cu ora 16.00, vor fi interzise oprirea și staționarea autovehiculelor pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, între străzile Nicolae Iorga și I.L. Caragiale. Vineri, 30 noiembrie, măsurile de siguranță vor viza și parcările situate pe strada I.L. Caragiale (în dreptul Casei de Cultură), parcarea care aparține Casei de Cultură a Sindicatelor și parcarea de pe Aleea Daliei. Marți, 27 noiembrie, când are loc repetiția generală și sâmbătă, 1 decembrie, începând cu ora 09.00, traficul rutier va fi restricționat total pentru toate categoriile de autovehicule, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, respectiv bulevardul 1 Decembrie 1918, între bulevardul I.C. Brătianu și bulevardul Tomis.

Excepție de la această regulă fac mijloacele de transport în comun aparținând RATC Constanța, care vor circula după cum urmează:

● în intervalul orar 09:00 – 11:00, mijloacele de transport în comun vor circula pe banda a 3-a a bulevardului Alexandru Lăpușneanu, pe sensul de mers dinspre strada I.L. Caragiale spre bulevardul Tomis;

● în intervalul orar 11:00 – 12:00, circulația mijloacelor de transport în comun va fi oprită;

● în intervalul orar 12:00 – 14:00, mijloacele de transport în comun vor circula pe banda a 3-a a bulevardului Alexandru Lăpușneanu, pe sensul de mers dinspre bulevardul Tomis spre strada I.L. Caragiale.

PROGRAMUL EVENIMENTELOR

Amintim că, de 1 Decembrie, Evenimentele dedicate Zilei Naționale a României vor începe la ora 09.00 cu depuneri de coroane la Monumentul Eroilor din Primul Război Mondial din Cimitirul Central. Urmează apoi, începând cu ora 11.00, o paradă a forțelor armate. Defilarea cu tehnică specializată și plutoane de militari va avea loc pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în fața Monumentului Eroilor Independenței din parcul Casei de Cultură a Sindicatelor. De la ora 12:.00, participanții vor avea ocazia să admire o expoziție de tehnică militară și armament. De asemenea, la aceeași oră, va avea loc prezentarea noilor autobuze ale municipiului Constanța. Primăria Municipiului Constanța va oferi celor prezenți la eveniment 5.000 de stegulețe tricolore. Tot sâmbătă, Primăria Municipiului Constanța, prin Serviciul Public de Asistență Socială, îi așteaptă pe constănțeni la o porție de iahnie cu cârnați și la un spectacol susținut de mai mulți artiști. Între orele 11.00 și 16.00, doritorii vor fi serviți cu câte o porție de fasole în corturile special amenajate în cinci zone din oraș: Parcul Tomis II, Piațeta Badea Cârțan - Clubul Pensionarilor, Zona CET - Clubul Pensionarilor, Parcul de la Gară, Piațeta Far.12
Pagina a fost generata in 0.1338 secunde