Trafic restricționat joi, în Constanța, de Ziua Europei

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Trafic restricționat joi, în Constanța, de Ziua Europei
Administrație 08 Mai 2019 / 14:24 1918 accesări 0 comentarii

Ziua Europei va fi marcată la Constanța printr-un eveniment cultural organizat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța care va avea loc joi, în intervalul orar 10:00 - 13:00, și la care vor lua parte elevi și cadre didactice din unitățile școlare din municipiu.

Evenimentul va debuta cu parada școlilor participante în intervalul orar 11:00 - 11:30, pe traseul Sala Sporturilor din Constanța - bulevardul Tomis - platoul din fața Instituției Prefectului Județului Constanța.

Între orele 11:30 și 13:00, pe platoul din fața Instituției Prefectului Județului Constanța vor avea loc diferite manifestări culturale susținute de tinerii europeni.

Pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții optime, pe perioada desfășurării paradei, traficul rutier va fi restricționat temporar pe bulevardul Tomis, precum și pe străzile Mircea cel Bătrân, Sarmizegetusa, Constantin Brătescu, Ștefan cel Mare, Cuza Vodă și bulevardul Ferdinand.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1797 secunde