Trafic restricționat la Constanța! Intersecție blocată

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Trafic restricționat la Constanța! Intersecție blocată
Administrație 06 August 2019 / 15:00 2080 accesări 1 comentariu

Se închide intersecția din zona Institutului de Marină! Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă lucrările de reabilitare a străzii Soveja, tronsonul cuprins între strada Baba Novac și bulevardul Tomis. În paralel cu lucrările de frezare, de miercuri noapte începe etapa de turnare a covorului asfaltic. Se va acționa în zona intersecției dintre strada Baba Novac și strada Soveja, iar procesul de asfaltare va continua până la finalul acestei săptămâni, pe tronsonul amintit. Pentru ca lucrările să aibă loc în condiții optime, circulația autovehiculelor va fi restricționată total, miercuri, 07 august, între orele 23:30 - 05:00, în zona în care se asfaltează. Intervențiile de joi și vineri noapte se vor desfășura în intervalul orar 19:00 - 04:00 iar traficul rutier va fi restricționat, alternativ, pe câte un sens de mers, între strada Baba Novac și bulevardul Tomis. „Rugăm conducătorii auto să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu staționeze autovehiculele în zona în care se reabilitează infrastructura rutieră“, transmit reprezentanții Primăriei Constnța.

Loading...

1 comentariu

Valeriu 16:13:29 / 09 August 2019
Finalizarea lucrarilor de amenajare aBulevardului SOVEJA

Pe cand si rezolvarea bucatilor din strada Soveja care nu au fost puse in circulatie pentru cateva revendicari de terenuri. Oare cand va fi finalizata aceasta artera principala intens circulata din Constanta ? Mazare a spus ca nu va mai incerca sa finalizeze lurarile pana cand proprietarii caselor nu cedeaza psihic si nu vor veni ei in intampinare si sa-l roage sa reia lucarile , la pretul de despagubire oferit initial. Oare Fagadau se mentine pe pozitia neproductiva adoptata de mazare in urma cu aproximativ 20 de ani?

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.184 secunde