Trafic restricționat pe bulevardul Tomis din Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Trafic restricționat pe bulevardul Tomis din Constanța
Social 02 Decembrie 2019 / 09:38 1489 accesări 0 comentarii

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 1000 mm, de pe bulevardul Tomis- bloc T16, din municipiul Constanța, echipele de intervenție RAJA au fost nevoite săblocheze traficul auto pe prima bandă de circulație de pe acest bulevard, pe o porțiune de aproximativ 30 m, între străzile Tulcea si Soveja (sensul de mers către Dacia), astăzi - 02 decembrie 2019, în intervalul orar 09.00 - 15.00.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului auto a fost anunțată și Poliția Locală.

Abonații din zonă nu sunt afectați de această avarie, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparația cu conducta sub presiune.

„Le cerem scuze participanților latraficdin zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timpcâtmai scurt“, transmit reprezentanții RAJA.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1527 secunde