Traficant de droguri ceh, prins pe litoral

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Ecstasy și MDMA, la colțul străzii Traficant de droguri ceh, prins pe litoral
Eveniment 14 Iunie 2018 / 15:01 680 accesări 0 comentarii

Drogurile olandeze au ajuns pe litoral pe filiera unui cetățean ceh. Bărbatul a fost surprins în flagrant delict de polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Constanța în timp ce încerca să vândă peste 1.000 de comprimate de ecstasy și MDMA. Astfel, potrivit unui comunivcat de presă al IPJ Constanța, la data de 13 iunie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.-S.T. Constanța, l-au surprins în flagrant delict un bărbat, de 43 de ani, cetățean ceh, în timp ce intenționa să comercializeze droguri de mare risc, pe raza municipiului Constanța.

Polițiștii au descoperit asupra bărbatului 1.012 comprimate de ecstasy și 4 grame de substanță cristalină MDMA. Din cercetările efectuate au rezultat indicii că bărbatul ar fi achiziționat comprimatele ecstasy din Olanda, cu intenția de a le comercializa în România.

Cel în cauză a fost reținut, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic internațional de droguri și trafic de droguri de mare risc, urmând a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.Pagina a fost generata in 0.141 secunde