Traficanți de droguri constănțeni, luați „ca din oală“ de polițiști

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Kilograme de cannabis confiscate

Traficanți de droguri constănțeni, luați „ca din oală“ de polițiști

Eveniment 30 Martie 2018 / 17:36 1412 accesări

Polițiștii de combatere a criminalităţii organizate din Galaţi, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au ridicat 2,5 kg substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive și aproximativ 1 kg de cannabis, în urma a 29 de percheziţii domiciliare. Nouă persoane au fost reținute.

La data de 29 martie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Galaţi, au efectuat 29 de percheziţii domiciliare, în județele Galați, Brăila și Constanța, la locuinţele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. Din cercetări a reieșit că, începând cu anul 2017, în mod repetat, persoanele în cauză ar fi cumpărat, deținut și vândut unor consumatori de pe raza județelor Galați, Brăila și Constanța, diferite cantități de substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive. În urma percheziţiilor, au fost ridicate 2,5 kg de substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive, aproximativ 1 kg de cannabis și 25.000 de lei. 53 de persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. din Galați, în vederea continuării cercetărilor. Față de nouă bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani, din municipiile Galați, Brăila și Constanța, a fost dispusă prin ordonanță, măsura reținerii pentru 24 de ore.

Persoanele reținute vor fi prezentate Tribunalului Galați cu propunere de arestare preventivă. La acțiune au participat polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Galați.

Vezi video aici:

https://youtu.be/bO6je2i1TK012
Pagina a fost generata in 0.1637 secunde