Traficanții de etnobotanice, dați peste cap! Vezi unde s-a întâmplat!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Droguri, arme și cartele

Traficanții de etnobotanice, dați peste cap! Vezi unde s-a întâmplat!

Eveniment 06 Martie 2018 / 15:18 1197 accesări

Pe 4 martie, procurori din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Tulcea, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul B.C.C.O. Constanţa şi S.C.C.O. Tulcea, au efectuat 15 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Tulcea, în cadrul unei acţiuni vizând identificarea unor persoane care deţin, în vederea comercializării, droguri de risc, respectiv cannabis, şi care efectuează, fără drept, operaţiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive. Din mai multe imobile au fost ridicate diferite cantităţi de droguri de risc, produse susceptibile a avea efecte psihoactive denumite generic etnobotanice, sume de bani, telefoane mobile, cartele SIM, armă tip AIRSOFT, cartuş.

În aceeaşi zi, s-a dispus reţinerea inculpaţilor Danilov Ştefan, Condrat Bogdan, Romanescu Vlad-Andrei, Nere Stelian, Zaharenco Vlad-Andrei, Lescai Ionel-Constantin, Grigori Georgel, Roşca Emanuel-Petruţ, Ferariu Dan şi Siomca Marian-Adrian, pentru o perioadă de 24 ore, iar în seara de 5 martie s-a dispus reţinerea inculpatului Zelisneac Laurenţiu-Adrian.

La data de 05.03.2018, dosarul a fost înaintat Tribunalului Tulcea cu propunerea de arestare preventivă, fiind emise mandate de arestare pentru o perioadă de 30 zile, faţă de toţi inculpaţii reţinuţi în data de 04.03.2018, urmând în cursul zilei de astazi a fi prezentat Tribunalului Tulcea cu propunere de arestare preventivă şi inculpatul Zelisneac Laurenţiu-Adrian.

Din probele administrate în cauză, până la acest moment, rezultă suspiciunea că, în perioada mai 2016 – martie 2018, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, inculpaţii au procurat, deţinut şi comercializat astfel de produse, tinerilor din municipiul Tulcea.12
Pagina a fost generata in 0.1926 secunde