Traficul auto, blocat pe o stradă din centrul Constanței

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Avarie RAJA Traficul auto, blocat pe o stradă din centrul Constanței
Social 24 Iulie 2019 / 09:17 1398 accesări 0 comentarii

Pentru remedierea unei avarii survenite astăzi - 24 iulie 2019, la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 400 mm, de la intersecția străzilor Constantin Dobrogeanu Gherea și Ion Lahovari, din municipiul Constanța, echipele de interventie RAJA au fost nevoite săblocheze traficul auto pe strada Constantin Dobrogeanu Gherea, tronsonul cuprins de străzile Ion Lahovari și Mihai Viteazu, în intervalul orar 09.00 - 18.00.

Pentru efectuarea lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Abonații din zonă nu sunt afectați de această avarie, întrucat echipele de intervenție încearcă să efectueze reparația cu conducta sub presiune.

Ne cerem scuze participanților latraficdin zona respectivă și îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timpcâtmai scurt.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

STOP 5G!
STOP 5G! 2270 accesări
Pagina a fost generata in 0.1918 secunde