Traficul rutier restricționat total pe un tronson al străzii Narciselor din Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Traficul rutier restricționat total pe un tronson al străzii Narciselor din Constanța

Administrație 22 Noiembrie 2021 / 11:28 441 accesări
Foto: Primăria Constanța

Foto: Primăria Constanța

Pe strada Narciselor, în cartierul Km 4-5, se intervine astăzi și mâine cu utilaje pentru turnarea asfaltului, pe tronsonul delimitat de străzile Progresului și Sergent Nicolae Grindeanu, după ce în cursul săptămânii trecute s-a reabilitat trama stradală pe strada Meșterul Manole.

Se asfaltează trotuarele, carosabilul iar spațiile pentru parcarea autovehiculelor sunt reconfigurate. Lucrările se desfășoară cu restricții totale de trafic rutier, în intervalul orar 08:00-16:00.

Intervențiile vor continua în perioada următoare pe strada Sergent Nicolae Grindeanu, porțiunea cuprinsă între strada Liliacului și strada Meșterul Manole.

Facem apel către conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zonele respective să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil, pentru a evita ridicarea autovehiculelor.

De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se reabilitează trama stradală.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.139 secunde