Traficul rutier va fi restricționat pe un tronson al bulevardului Tomis din Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Traficul rutier va fi restricționat pe un tronson al bulevardului Tomis din Constanța

Administrație 21 Iulie 2021 / 15:34 556 accesări
Foto: Primăria Constanța

Foto: Primăria Constanța

Primăria Constanța recomandă conducătorilor auto să evite circulația pe bulevardul Tomis, între strada Traian și Cercul Militar. Traficul rutier va fi restricționat total de miercuri, 21 iulie, începând cu ora 19:00 și până vineri, 23 iulie, la ora 05:00.

Din această noapte, se reiau lucrările de decopertare a pavajului existent pe porțiunea cuprinsă între strada Traian și strada Vasile Alecsandri, după ce în cursul săptămânii trecute echipele administratorului drumului public au intervenit cu utilaje de asfaltare pe porțiunea delimitată de Cercul Militar și strada Vasile Alecsandri.

Joi și vineri, carosabilul va fi reamenajat cu asfalt. Se va turna primul strat de asfalt pe porțiunea cuprinsă între strada Traian și strada Vasile Alecsandri. Ulterior, se va așterne stratul de uzură pe toată suprafața carosabilă delimitată de strada Traian și Cercul Militar.

Pentru a nu îngreuna accesul utilajelor, constănțenii care locuiesc sau tranzitează această zonă sunt rugați să nu își parcheze autoturismele pe trotuare sau pe carosabil.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2415 secunde