Tragedie aviatică în România! Au murit!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Tragedie aviatică în România! Au murit!
Eveniment 15 Mai 2019 / 16:54 2613 accesări 0 comentarii

Un avion s-a prăbușit în județul Buzău, Nehoiu,în cursul zilei de miercuri. Potrivit primelor informații, ar exista doi morți. Potrivit publicației localeNews Buzău,un cioban ar fi apelatat 112. Acesta ar fi anunțat autoritățile că a văzut aripa unui avion prăbușit.

Apelantul la 112 susține căa auzit un zgomot la o distanțăconsiderabilă, care ar putea fi un aparat de zbor de mici dimensiuni, relatează Antena 3.

La nivelul județului Buzău au fost alertate echipaje de pompieri, echipaje medicale, jandarmi și polițiști pentru derularea acșiunilor de căutare-salvare. Una dintre persoanele aflate în avion ar fi un om de afaceri, conform primelor informații.Cadrele medicale au declarat decesul celor două persoane, a declarat Vasile Prahoveanu, purtător de cuvânt ISU Buzău. De asemenea, s-a luat legătura la unitatea de aviație din județul Buzău și la Romatsa pentru verificarea zborurilor autorizate în zonă.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.4897 secunde