Tragedie: Copii luați de viitură la Topolog

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Tragedie: Copii luați de viitură la Topolog
Eveniment 11 Iulie 2018 / 09:04 2080 accesări 0 comentarii

Doi copii de 7 și 4 ani, împreună cu bunicii lor au fost luați de viitură ieri, în satul Măgurele, comuna Topolog (județul Tulcea).

Aceștia se aflau în căruță când au fost surprinși de ape.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului petnru Situaţii de Urgenţă Tulcea, pompierii au fost solicitaţi să intervină marţi seara după ce patru persoane, doi adulţi şi doi copii, au fost luate de apele unui pârâu în localitatea Măgurele din comuna Topolog.

La faţa locului au fost trimise: o autospecială de stingere cu apă şi spumă, un SMURD şi opt subofiţeri de la Staţia de pompieri Babadag, un autocamion de intervenţie şi o barcă pneumatică, o autospecială de muncă operativă şi şapte subofiţeri.

Echipele de intervenţie au găsit un copil şi o femeie, ambele persoane în stop cardiorespirator. Cadrele medicale au făcut manevrele de resuscitare, dar femeia şi copilul nu au putut fi salvaţi. Ulterior a fost găsit decedat și celălalt copil.Bunicul este căutat în continuare de salvatorii ISU.

Vremea a făcut ravagii ieri la Topolog, în județul Tulcea. Cu puțin timp înainte de începerea furtunii, localnicii au filmat formarea unei tornade.

Loading...
loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2119 secunde